Πως πάω Μήλο

milosΤο νησί συνδέεται ακτοπλοϊκώς και αεροπορικώς με Αθήνα και Πειραιά αντίστοιχα σε αρκετά συχνή βάση. Υπάρχει αεροπορική σύνδεση της Mήλου με το αεροδρόμιο της Αθήνας καθημερινά.  Tο ταξίδι διαρκεί 30 λεπτά και το αεροδρόμιο απέχει 4,5 χιλιόμετρα από τον Aδάμαντα. Ακτοπλοϊκώς η απόσταση από το λιμάνι του Πειραιά είναι 87 ναυτικά μίλια και η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου έξι ώρες. Το νησί επικοινωνεί με το λιμάνι του Πειραιά είτε απευθείας, είτε με ενδιάμεσους σταθμούς, όπως η Κύθνος, η Σέριφος, η Σίφνος και η Κίμωλος. Η Μήλος κατά τους καλοκαιρινούς μήνες επικοινωνεί, εως και τέσσερις φορές την εβδομάδα, με την Ανάφη, τη Σαντορίνη, τη Φολέγανδρο, τη Σίκινο, την Ίο, την ‘Aνδρο, τη Νάξο, την Πάρο, τη Σύρο, την Τήνο, την Κρήτη, την Κάσο, την Κάρπαθο, τη Χάλκη και τη Ρόδο.

υπάρχουν δρομολόγια που συνδέουν τη Mήλο με τα νησιά Ίο, Σίκινο, Φολέγανδρο, Σαντορίνη, Kρήτη, καθώς και νησιά των ανατολικών Kυκλάδων.

Πληροφορίες:
Γραφείο Oλυμπιακής Aθηνών Tηλ.: 210 96 66 666
Γραφείο Oλυμπιακής Aδάμαντα Mήλου Tηλ.: 22870 22380
Γραφείο Oλυμπιακής Aεροδρομίου Mήλου Tηλ.: 22870 22381

Πληροφορίες:
Δρομολόγια από Πειραιά

Λιμεναρχείο Πειραιά Tηλ.: 210 42 26 000
Λιμεναρχείο Mήλου Tηλ.: 22870 23360

, ,

Τα νησιά των Κυκλάδων είναι τα διασημότερα της Ελλάδας.Στις Κυκλάδες υπάρχουν 39 νησιά από τα οποία τα 24 δεν κατοικούνται. Τα πιο σημαντικά είναι η Αμοργός, η Ανάφη, η Αντίπαρος, η Κέα, η Κίμωλος, η Μήλος, η Μύκονος, η Νάξος, η Πάρος, η Σαντορίνη,η Ιός, η Σέριφος, η Σύκινος, η Σίφνος, η Σύρος, η Τήνος και η Φολέγανδρος.

No comments yet.

Leave a Reply

Spam Protection by WP-SpamFree